Lähipalvelut

Kun asut Claviksessa, olet myös erinomaisten palveluiden äärellä, joista tärkeimmät on listattu alla.

Metropolia ammattikorkeakoulu. Edullista ruokaa opiskelijahintaan arkipäivisin klo 10.30-14.00. Lue uusin ruokalista tästä linkistä. Osoite: Vanha viertotie 23. Avaa Google mapsissa.

Pub Frendi. Kodikas ja viihtyisä baari kivenheiton päässä Claviksesta. Avaa Frendin kotisivu tästä linkistä (http://www.ravintolafrendi.fi/). Osoite: Vanha viertotie 10, avoinna 09-02. Avaa Google mapsissa.

Hauler ja Kotipizza. Kebabia, pihviä ja pizzaa tarjoava Hauler löytyy osoitteesta Vihdintie 15, avoinna ma-pe 10-22, la-su 11-22. Avaa Google mapsissa. Kotipizzan osoite: Vihdintie 13, avoinna ma-pe 11-20.15. Avaa Google mapsissa.

Mr. Lau. Kiinalainen ravintola Vihdintien varrella avoinna iltamyöhään. Lounas ma-pe 10.30-15. Katso lounaslista tästä linkistä (http://www.epoch.fi/) Osoite: Vihdintie 3-5. Avaa Google mapsissa.

Alepa. Lähikauppa kävelymatkan päässä Claviksesta. Alepan osoite: Vihdintie 7, avoinna ma-la 07-23 ja su 09-23. Avaa Google mapsissa.

Shell Helmisimpukka. 24/7 auki oleva huoltoasema. Osoite: Vihdintie 21. Avaa Google mapsissa.

McDonald's ja Lidl. Ruokakauppa ja pikaruokala vierekkäin. McDonaldsin osoite: Vanha Viertotie 29, avoinna ma-pe 10-23 ja la-su 11-23. Avaa Google mapsissa.

Munkkivuoren ostoskeskus. Kilometrin päässä sijaitsevasta ostoskeskuksesta löytyy mm. ruokakaupat (K-Supermarketissa runsas ja laadukas valikoima, S-marketissa suppeampi tarjonta ja edullisemmat hinnat), Alko, suutari, posti, parturi, R-kioski, kukka-, kenkä- ja kirjakauppa, ravintola ja take away -pizzeria. Kesäisin marja- ja sienimyyntiä. Ostoskeskuksessa voi asioida myös lääkärikeskus Dextrassa, Nordeassa, Aktiassa ja Helsingin OP-pankissa. Ostoskeskuksen tuntumassa on Pohjolan pääkonttori sekä Munkkivuoren kirkko. Osoite: Raumantie 1. Avaa Google mapsissa.

Pitäjänmäen kauppakeskus. Kohtuuhintainen, hyvien valikoimien S-market. Kauppakeskuksessa myös Alko ja R-kioski. Kesäisin marja- ja sienimyyntiä. Osoite: Takomotie 33. Avaa Google mapsissa.

Munkkivuoren ja Huopalahden kirkot. Evankelis-luterilaiset jumalanpalvelukset Munkkivuoren kirkossa sunnuntaisin klo 11 (ruotsiksi 9.30). Huopalahden kirkossa jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10. Tarkemmat tiedot Munkkivuoren (http://munkkivuori.kirkkohelsinki.net/) ja Huopalahden seurakuntien (http://huopalahti.kirkkohelsinki.net/) sekä Petrus församlingin (http://petrus.helsingforsforsamlingar.fi/) sivuilta. Munkkivuoren kirkko Google mapsissa. Huopalahden kirkko Google mapsissa.

Talin urheilukeskus ja virkistysalueet. Monipuoliset urheilumahdollisuudet (mm. tennis, golf, jalkapallo, keilailu ja biljardi). Osoite: Huopalahdentie 28. Avaa Google mapsissa.

Sats ja Elixia. Laaja valikoima liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Tarkista Satsin tarjonta tästä linkistä (http://www.sats.com/fi/Start/Loyda-oma-SATS-kuntokeskuksesi/SATS-Pitajanmaki-109--Helsinki/) ja Elixian tarjonta tästä linkistä (http://www.elixia.fi/club.aspx?id=1249). Satsin osoite: Kutomotie 2. Avaa Google mapsissa. Elixian osoite: Kutomokuja 4. Avaa Google mapsissa.

Filmtown. Monipuolinen videovuokraamo palvelee iltamyöhään osoitteessa Valimotie 2. Opiskelijakortilla alennusta. Avaa Google mapsissa.

SYK uimahalli. Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun uimahallissa on 25 metrin allas sekä lasten allas. Osoite: Isonnevantie 8, avoinna ma-pe klo 6.30-08 ja 16-20, la klo 09-15, su klo 10-15. Avaa Google mapsissa.

Keskuspuisto. Claviksen lähellä on Helsingin suurin virkistysalue, keskuspuisto. Keskuspuistossa on ulkoiluteitä noin 100km, joista osa on talvisin hiihtäjien käytössä latuina. Keskuspuiston eteläpäässä on Laakson ratsastusstadion. Pirkkolan liikuntapuisto on myös osa keskuspuistoa, ja siellä on suuri urheilukenttä, uimahalli ja palloiluhalleja. Avaa Google mapsissa.

Pankkiautomaatti. Clavista lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Munkkivuoren ostoskeskuksessa (Raumantie 1, avaa Google mapsissa), Pitäjänmäessä Takomotie 33:ssa (avaa Google mapsissa) sekä raitiovaunun 10 päätepysäkillä, K-Market Kaarnikan tuntumassa osoitteessa Puutarhurinkuja 2. Avaa Google mapsissa.

Postilaatikko. Clavista lähin postilaatikko löytyy Alepan vierestä osoitteesta Vihdintie 7. Avaa Google mapsissa.

Kopioniini. Claviksen läheisyydessä on myös Kopioniini, joka tarjoaa paino-, kopio- ja tulostuspalveluita. Kopioniini sijaitsee osoitteessa Höyläämötie 2. Avaa Google mapsissa.

YTHS. Jos sairastut, voit kääntyä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön puoleen. YTHS sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 37, 4 krs. Avaa Google mapsissa. Voit myös kääntyä yksityisen lääkäriasema Dextran (http://www.dextra.fi/) puoleen, joka päivystää ympäri vuorokauden 24/7. Osoite: Raumantie 1 a. Avaa Google mapsissa.

Apteekki. Lähin apteekki sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksen läheisyydessä osoitteessa Raumantie 1 a lääkärikeskus Dextran vieressä. Avaa Google mapsissa.